site_logo
مرجع کشاورزان ایران
keshavarzi.ir
ورود / ثبت‌نام

  • خانه
  • فروشگاه
    • نهال
      • نهال گردو
      • نهال بادام
      • نهال پسته
      • نهال انگور
      • نهال شلیل
      • نهال هلو
      • نهال انجیر
      • نهال سیب
      • نهال زردآلو
      • نهال انار
      • نهال آلو
      • نهال گیلاس
      • نهال گلابی
      • نهال توت
      • نهال گوجه سبز
      • نهال خرمالو
      • نهال آلبالو
      • نهال به
      • نهال زرشک
      • نهال فندق
      • نهال گل محمدی
      • نهال عناب
      • نهال ازگیل
      • نهال سنجد
    • بذر
      • بذر صیفی جات
      • بذر سبزیجات
      • بذر حبوبات
  • گل و گیاه
  • مدرسه کشاورزی
  • خدمات
    • مشاوره
    • مشارکت
  • پرسش و پاسخ
  • کارشناسان ما
site_logo
مرجع کشاورزان ایران
keshavarzi.ir
  • خانه
  • جستجو
  • حساب کاربری
  • سبد خرید
  • فروشگاه
    • همه محصولات
    • نهال
      • همه محصولات
      • نهال گردو
      • نهال بادام
      • نهال پسته
      • نهال انگور
      • نهال شلیل
      • نهال هلو
      • نهال انجیر
      • نهال سیب
      • نهال زردآلو
      • نهال انار
      • نهال آلو
      • نهال گیلاس
      • نهال گلابی
      • نهال توت
      • نهال گوجه سبز
      • نهال خرمالو
      • نهال آلبالو
      • نهال به
      • نهال زرشک
      • نهال فندق
      • نهال گل محمدی
      • نهال عناب
      • نهال ازگیل
      • نهال سنجد
    • بذر
      • همه محصولات
      • بذر صیفی جات
      • بذر سبزیجات
      • بذر حبوبات
  • گل و گیاه
  • مدرسه کشاورزی
  • خدمات
    • مشاوره
    • مشارکت
  • پرسش و پاسخ
  • کارشناسان ما
icons-school-right

مدرسه کشاورزی

icons-school-left

آخرین ویدیوها

|
مدرسه کشاورزی
بیشتر title-row-archive
pin
مقدار مناسب بذر مصرفی در مزرعه گندم
pin
تیزر دوره آموزش کشت هندوانه
pin
مقایسه نهال لیبل آبی با سایر نهال ها
ویدیو مقایسه نهال لیبل آبی یا عاری از ویروس با سایر نهال‌ها
pin
اهمیت برگ پرچم و ریشک گندم
pin
نکات مهم قبل از شروع کشت در مزرعه
pin
کارگاه آموزشی مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌های درختان میوه
pin
تیزر دوره آموزش تخصصی نهال لیبل آبی
تیزر دوره تخصصی آموزش فرایند تولید نهال لیبل آبی
pin
روش‌های همکاری با کشاورزان
روش‌های همکاری مجموعه ما با کشاورزان در بخش زراعت

آخرین مقاله‌ها

|
مدرسه کشاورزی
بیشتر title-row-archive
زیست‌فناوری و دگرگونی آینده تولید غذا

#زیست‌فناوری به طور گسترده در #کشاورزی به‌کار گرفته می‌شود تا رشد و عملکرد گیاهان افزایش یابد، مقاومت در برابر آفات و بیماری‌ها تقویت شود و کیفیت تغذیه‌ای محصولات بهبود پیدا کند. برآورد می‌شود که امروزه حدود ۸۰ درصد از مواد غذایی فرآوری‌شده حاوی ترکیباتی هستند که از طریق #زیست‌فناوری تولید شده‌اند. از گیاهان دست‌ورزی‌شده ژنتیکی […]

زیست‌فناوری و دگرگونی آینده تولید غذا

#زیست‌فناوری به طور گسترده در #کشاورزی به‌کار گرفته می‌شود تا رشد و عملکرد گیاهان افزایش یابد، مقاومت در برابر آفات و بیماری‌ها تقویت شود و کیفیت تغذیه‌ای محصولات بهبود پیدا کند. برآورد می‌شود که امروزه حدود ۸۰ درصد از مواد غذایی فرآوری‌شده حاوی ترکیباتی هستند که از طریق #زیست‌فناوری تولید شده‌اند. از گیاهان دست‌ورزی‌شده ژنتیکی […]

کاربرد فناوری تداخل RNA در اصلاح و بهبود گیاهان زراعی

یکی از روش‌های نوین در #زیست‌_فناوری_گیاهی، (RNA interference) است؛ روشی طبیعی و بسیار دقیق که در سال‌های اخیر به یکی از ابزارهای اصلی برای کنترل فعالیت ژن‌ها در #گیاهان تبدیل شده است. این روش کمک می‌کند ژن‌های نامطلوب (مانند ژن‌هایی که باعث حساسیت به آفت یا بیماری می‌شوند) خاموش شوند و در نتیجه، گیاهان مقاوم‌تر، […]

کشاورزی عمودی و افق نوین تولید پایدار غذا

#کشاورزی_عمودی رویکردی نو در کشت و تولید غذاست که بر پایه‌ی کاشت #گیاهان در طبقات روی‌هم و محیط‌های بسته و کنترل‌شده شکل گرفته است. در این شیوه، تمام عوامل مؤثر بر رشد از جمله نور، دما، رطوبت و تغذیه به‌صورت دقیق تنظیم می‌شوند تا بیشینه‌ی #عملکرد در کمترین مساحت ممکن به دست آید و وابستگی […]

بهترین زمان کاشت نهال
بهترین زمان کاشت نهال

کاشت نهال یکی از مراحل مهم در فرایند رشد و پرورش درختان و گیاهان است که موفقیت آن به عوامل متعددی بستگی دارد. یکی از این عوامل حیاتی، انتخاب بهترین زمان برای کاشت نهال است. زمان مناسب کاشت نهال می‌تواند تأثیر زیادی بر استقرار نهال، رشد آن در سال‌های اولیه و مقاومت در برابر شرایط […]

عمق چاله برای کاشت نهال
عمق چاله برای کاشت نهال

کاشت نهال یکی از مراحل کلیدی در پرورش درختان و باغداری است که نقش مهمی در رشد سالم و بهره‌وری گیاه دارد. یکی از نکات اساسی در این فرآیند، تعیین عمق مناسب چاله کاشت است. عمق چاله مستقیماً بر استقرار ریشه‌ها، جذب مواد مغذی و آب، و مقاومت نهال در برابر تنش‌های محیطی تأثیر می‌گذارد. […]

آخرین دوره‌ها

|
مدرسه کشاورزی
بیشتر title-row-archive
pin
دوره آموزش کشت هندوانه
دوره آموزش تخصصی کشت هندوانه
pin
دوره آموزش تخصصی کشت انگور
pin
دوره آموزش تخصصی کشت انار
دوره آموزش تخصصی کشت انار
pin
دوره آموزش کشت چغندرقند
دوره آموزش تخصصی کشت چغندرقند
pin
دوره آموزش کشت سیب زمینی
دوره آموزش تخصصی کشت سیب زمینی
pin
دوره آموزش کشت کلزا
دوره آموزش تخصصی کشت کلزا
pin
دوره آموزشی فرایند تولید نهال لیبل آبی
دوره آموزش تخصصی فرایند تولید نهال لیبل آبی

درباره ما

ما، جمعی از کشاورزان در مجموعه keshavarzi.ir به دنبال آن هستیم تا با ارائه دوره‌های آموزشی تخصصی و تجربه محور و همچنین ایجاد دسترسی آسان برای کشاورزان به کالاها و خدمات کشاورزی، به افزایش بهره‌وری در حوزه کشاورزی و افزایش سود حاصل از فعالیت همکاران خود کمک کنیم. در این مسیر به سمت افراد و مجموعه‌هایی که بتوانند در رشد این حوزه کمکی کنند، دست دوستی و همکاری دراز خواهیم کرد.

دسترسی

خانه
فروشگاه
گل و گیاه
مقاله‌ها
مدرسه کشاورزی
پرسش و پاسخ

نمادها

map-pic

تماس با ما

021-88814609
تهران، میدان فردوسی، خیابان موسوی، نرسیده به اعتماد مقدم
info@keshavarzi.ir
ورود
ورود با موبایل
آیا هنوز عضو نشده؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
ورود با موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید
این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس
طراحی شده با   دیجیتس